Bloemenworkshop

Wil je graag een workshop bij Nadia in de winkel volgen? Je kunt je individueel of als groep inschrijven. Nadia zorgt er bij deze workshop voor dat je uit verschillende voorbeelden kunt kiezen. Natuurlijk kun je hier je eigen creativiteit in kwijt. We zorgen ervoor dat alle materialen in de gewenste kleurstelling aanwezig zijn. We denk ook aan koffie of thee met iets erbij. Het enige dat je zelf meeneemt is het gereedschap en goede zin.

 

corsage oss bruiloft

Workshop op locatie

Kies je voor een workshop op locatie met een groep vriendinnen of tijdens een bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit of een vrijgezellenfeest? Dat kan zowel overdag als in de avond. In overleg kunnen we een dagarrangement samenstellen. Eigen idee├źn zijn bespreekbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

DIY-pakketten

Volg je liever een workshop in jouw eigen vertrouwde omgeving? Of op een zelf gekozen dag? Dan is het DIY-pakket van Nadia Bijzonder Bloemen echt iets voor jou! Je ontvangt een video waarin Nadia alles duidelijk, stapsgewijs uitlegt. Het pakket bestaat, behalve de video, uit alle materialen die nodig zijn voor een prachtig eindresultaat en iets lekkers voor bij de thee of koffie!

Klantervaring

” Gewoon een top bloemist! De workshops zijn echt een aanrader! “

Peggy & Christel

bruidsboeket met klantervaring nadia bijzonder bloemen oss

Op zoek naar een bloemen workshop?