Rouwwerk

Bloemen vertellen meer dan woorden. Ze geven troost en warmte. Je kunt je medeleven tonen door de mooiste bloemen uit te zoeken voor een crematie of begrafenis. Of je nu kiest voor een rouwarrangement, een afscheidsboeket of een losse bloem, wij helpen je om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Met onze prachtige rouwarrangementen geef je een geliefde en de nabestaanden een goede herinnering aan een mooi afscheid.

Rouwbloemstuk

Met een ruime ervaring in rouwbloemen helpen wij je graag bij het rouwarrangement voor, op of naast de kist. Op onze site hebben wij diverse voorbeelden van rouwarrangementen staan in verschillende vormen en maten. Denk hierbij aan een kistdekselversiering, een bloemstuk gestoken met plukbloemen, een hartje of bijvoorbeeld een krans. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel, waar wij je wensen met je kunnen bespreken. Het rouwbloemstuk bezorgen we voor de uitvaart op de gewenste plaats.

Rouwboeket

Een rouwboeket wordt ook wel een afscheidsboeket genoemd. Het is gericht aan de overledene. Bloemen zijn in staat om jou emoties uit te drukken en zijn een perfecte manier om te laten zien dat je mee rouwt. Kijk op onze webshop voor de meest bijzondere rouwboeketten, die je daar makkelijk kunt bestellen. Heb je nog speciale wensen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag.

Troostboeket

Bij Nadia Bijzonder Bloemen vinden we duurzaamheid erg belangrijk. Ook hebben we een voorliefde voor bloemen van het seizoen en maken we gebruik van bijzondere materialen. Bij de inkoop van onze bloemen houden wij rekening met de duurzaamheid van het boeket en het keurmerk van de kweker. Het ontworpen boeket binden we met jute touw en we verpakken het in mooi papier. We voegen een gerecycled papieren bloemenvoedingszakje toe en kleden het aan met een jute lintje.