Abonnementen voor een stralende lach

Stel je even voor: je klant komt binnenlopen en ziet naast een stralende lach achter de balie ook een stralend boeket staan. Een goede eerste indruk heb je alvast in je zak! Heb je geen tijd om de bloemen te verzorgen en vind je het fijn als wij dit overnemen? Dan is een van onze bloemenabonnementen iets voor jou.

Zakelijk

Of je nu graag wekelijks een vers boeket wilt of maandelijks een zijden bloemenabonnement wilt huren? Wij regelen het voor je. Om de bloemen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw wensen, stijl en bedrijf, komt Nadia graag langs om kennis te maken.

Werkwijze

We nemen door in welke ruimte(s) je graag een stuk zou willen plaatsen en in welke frequentie. Op de aangegeven dag komen wij het stuk bezorgen. We ontzorgen je. Wat je motivatie ook is, met veel plezier fleuren wij je bedrijfsruimte op.

Abonnement

Hoe leuk is het om jezelf te verwennen met een bloemenabonnement van Nadia Bijzonder Bloemen? Of het cadeau te geven? Op donderdag of vrijdag vanaf 16.00 uur wordt het door jou gekozen abonnement gratis in de gemeente Oss bezorgd. Het boeket is dan aangesneden en zit in een mooie vaas. Het kan zo op tafel!

corsage oss bruiloft

Kies je formaat

Iedere keer maken wij de mooiste boeketten in drie verschillende formaten: small, medium of large. Je kunt aangeven welke stijl boeket het beste bij je past: een plukboeket, een seizoensboeket of toch liever een klassiek boeket? Jij bepaalt hoe jouw boeket eruit ziet. Bij de eerstvolgende bezorging geef je de vaas mee terug en ontvang je jouw nieuwe boeket in een nieuwe vaas. Makkelijker kan niet!

Ben je niet thuis? Dan bezorgen wij het boeket bij jouw favoriete buren. Heb je de bezorging liever op een andere dag? In overleg is alles mogelijk!

Bepaal hoe vaak

Wekelijks? Tweewekelijks? Of maandelijks? Bepaal zelf hoe vaak je een nieuw boeket bloemen bezorgd wilt hebben! Altijd direct opzegbaar. Ga je op vakantie? Geen probleem. Stuur ons een mail voor vertrek en wij zetten jouw abonnement op pauze.
 
bruidsboeket met klantervaring nadia bijzonder bloemen oss

Kerstboom service

Wil je graag ontzorgd de decembermaand ingaan? Kies dan voor onze kerstboom service! Met ruim 13 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat het een kerst wordt om niet te vergeten. Je geeft de gewenste data van levering aan ons door, en ook wanneer de kerstboom weer opgehaald kan worden. Hoe makkelijk kan het zijn? Je hebt ook de keuze tussen een echte kerstboom en een kunstkerstboom. We hebben verschillende mogelijke thema’s samengesteld, maar je kunt ook je eigen wensen met ons delen. Alles is op basis van huur.

Sfeervolle kerstarrangementen

Wil je naast de kerstboom ook graag aangepaste kerststukken voor andere plekken in huis? Wij maken in dezelfde sfeer tafelarrangementen, guirlandes, kransen of andere eyecatchers. Je kunt kiezen uit wel of geen verlichting en tussen een batterij of stroom. Onze arrangementen blijven gegarandeerd mooi tot na de kerstdagen!

Op zoek naar een passend abonnement?