Bloemen voor de allermooiste dag van je leven

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk komen er allerlei vragen in jullie op, onder andere over de bloemen. Wat voor stijl vinden we mooi? Wat hebben we allemaal nodig? Wat gaan de bloemen kosten? Als gespecialiseerde stylisten van bruidsbloemen helpen wij jullie graag aan de antwoorden op deze vragen.

We gaan met jullie in gesprek, luisteren naar jullie wensen en geven inspiratie door te vertellen over de mogelijkheden. Of de bruiloft nu groot of juist intiem is, of misschien met een speciaal thema: de dag is bijzonder, persoonlijk en uniek. Wij zorgen voor de bloemen die daar perfect bij passen.

Bruidsboeket

Gaan jullie voor een vrolijk plukboeket, pastelkleuren of voor een droogboeket? Welke stijl jullie ook kiezen, wij werken dat idee helemaal uit. Na een persoonlijk gesprek adviseren we je over het bruidsbloemwerk, zodat het perfect bij jullie past!

corsage oss bruiloft

Corsage

Een corsage is een sieraad op de kleding voor bijvoorbeeld familie, getuigen en de ceremoniemeester of voor alle daggasten. We maken deze van mooie verse bloemen of droogbloemen. We gebruiken een magneet die ervoor zorgt dat de kleding van de gasten niet beschadigd raakt. Natuurlijk sluit de stijl aan op het andere bloemwerk.

corsage oss bruiloft

Over ons

We proberen klanten te verrassen met leuke ideeën en bloemenkeuzes die net iets anders dan doorsnee zijn. We adviseren u ook graag bij de aankleding van uw interieur of bedrijfsruimte, ook op locatie. We denken graag mee om voor u het mooiste boeket of een leuk cadeautje te verzorgen, voor iedere smaak en in verschillende prijsklassen.

Klantervaring

“Ontzettend blij met het bruidsboeket dat Nadia voor ons heeft gemaakt. Ze heeft echt goed geluisterd naar mijn wensen en er iets geweldigs van gemaakt”

Manon en Kenny

bruidsboeket met klantervaring nadia bijzonder bloemen oss
Bruidsbloemen op locatie

Decoratie

We bieden ook het complete pakket aan en ontzorgen jullie op die manier bij de voorbereiding op jullie bruiloft. Denk hierbij aan de styling op jullie locatie, die wij volledig omtoveren tot een waanzinnig geheel.

Autostuk

Of je nu op de auto of op de fiets aankomt… mooie bloemen zorgen voor een feestelijke uitstraling. Uiteraard past dit bloemstuk ook bij het andere bloemwerk. Zo maken wij een perfecte versiering.
Bruidsbloemen op locatie

Op zoek naar bloemen voor jullie bruiloft?