Planten

Ben jij ook op zoek naar een toffe kamerplant? Bij Nadia Bijzonder Bloemen vind je hippe planten, vers van de kweker. Wat dacht je bijvoorbeeld van luchtzuiverende planten? Wil je gewoon groene, of juist bijzonder bloeiende planten? Of een prachtig hangexemplaar? Je vindt ze bij ons: van klein tot groot!

corsage oss bruiloft

Planten zijn gezond

Met planten geef je niet alleen een statement, ze zijn ook erg functioneel. Ze werken namelijk luchtzuiverend en zorgen voor een goede luchtvochtigheid en extra zuurstof. Een urban jungle is speels en gaaf, maar ook gezond en goed voor de productiviteit! Om van deze voordelen te kunnen genieten hebben planten de perfecte plek in huis nodig. Hierbij helpen we je graag.

De juiste plant bij de juiste sfeer

Wil je een urban jungle sfeer in huis? Denk dan aan een Strelitzia met zijn grote uitvallende bladeren. Of hou je juist van een strakke plant? Dan is de Sanseveria heel geschikt. Zoek je toch een kleinere variant? Kies dan de Calathea met zijn getekende blad, of een Monstera plant met grote gaten in zijn blad. Wil je vooral kleur in huis? Dan kun je kiezen voor toffe Bromelia planten of de mooiste orchideeën of Dendrobiums.

Planten op water

Planten op water worden ook wel hydroponie planten genoemd. Hydroponie is een manier om planten te kweken en te laten groeien zonder het gebruik van aarde, met alleen water. Een groot voordeel hiervan is, dat je nooit teveel of te weinig water aan de plant geeft. De plant haalt al zijn benodigde voedingsstoffen uit het water.  Wat extra mooi is, is dat je wortels goed ziet groeien. In een glazen vaas ziet dat er prachtig uit!
bruidsboeket met klantervaring nadia bijzonder bloemen oss

Interieurstyling

Heb jij moeite met het vinden van de geschikte plant op die moeilijke plaats waar weinig licht komt? Wij adviseren je hier graag bij! Samen kijken we hoeveel daglicht er binnenkomt en welke plant hier geschikt voor is. Dit kan een groene plant zijn, maar misschien ook een plant met een bijzondere tekening op het blad, of een tropische bloeiende plant. Vind je het fijn als wij de hele styling verzorgen? Dan komen we aan huis voor het stylen met aardewerk potten, planten en vazen. Voor meer informatie: neem gerust contact met ons op, we adviseren je graag.

Op zoek naar planten voor in jullie interieur?