Boeketten

Wij werken graag met seizoensbloemen en bijzondere materialen. Hiermee ontwerpen we het liefst een duurzaam boeket. Er zijn verschillende boeketten die we kunnen maken. Op het moment zijn de plukboeketten erg geliefd. Daarnaast zijn er de seizoensboeketten, denk hierbij aan een voorjaarsboeket, zomersboeket, herfstboeket of kerstboeket. Mocht je geen groene vingers hebben, dan is er ook een ruime keuze aan droogboeketten en zijden boeketten. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Plukboeket

Het belangrijkste kenmerk van een plukboeket (ook wel veldboeket genoemd) is dat elke bloemsteel uniek is. Er zit van iedere bloem maar één steel in het boeket verwerkt. Iedere bloem krijgt daardoor zijn aandacht. Een veldboeket staat ook bekend om zijn losse en luchtige uitstraling. Daarom wordt het ook wel een plukboeket genoemd: het lijkt alsof de bloemen geplukt zijn. Denk aan een prachtige delphinium, ridderspoor, clematis, dille en grasachtige pluimpjes. Een ander belangrijk kenmerk is het hoogteverschil in het boeket. Bij het ontwerpen van het boeket houden we er rekening mee dat de laagste steel mooi aansluit op de vaas. Om het boeket duurzaam te houden binden wij ieder boeket met jute touw.

Luxe boeket

Bij een luxe boeket wordt er gewerkt met de meest luxe en oogverblindende bloemen. Het is een bloemenexplosie die een onvergetelijke indruk achterlaat. Een luxe boeket kan bestaan uit gemengde bloemen, maar je kunt ook kiezen voor ‘mono’ met bijvoorbeeld mooie luxe rode rozen, prachtige delphiniums of campanula. Dit boeket is een echt ‘eyecather’ voor in huis.

Seizoensboeket

De naam zegt het al, wij ontwerpen met de mooiste bloemen uit het seizoen een boeket. Ieder seizoen heeft zijn eigen kenmerkende bloemen. Zo zijn er van januari tot ongeveer half april veel verschillende tulpen en ranonkels, zoals de bijzondere Franse tulp, de kartel tulp of de ontzettend mooie dubbele tulp. Na de tulpentijd begint het pioenenseizoen. Soms zijn ze er al met Moederdag. Een volle vaas met grote openspringende pioenen… daar wordt iedereen toch verliefd op? Als de zomer aanbreekt komen de prachtigste plukbloemen tevoorschijn zoals riddersporen en cosmos. In het najaar brengt de natuur de warme tinten en zie je veel verschillende soorten bessen. Bij het ontwerpen van deze boeketten zijn de viburnumbes, de callicarpa en grassen erg geliefd, vaak in combinatie met een dahlia. Een seizoensboeket brengt op elk moment extra sfeer in huis.

Droogbloemen

Droogbloemen zijn helemaal terug van weggeweest. De naam zegt het al: droogbloemen zijn letterlijk gedroogde bloemen. De laatste jaren zijn ze niet meer uit het interieur weg te denken. De houdbaarheid van een droogboeket is ongeveer een half jaar. Wil je je droogboeket graag lang mooi houden? Let er dan op dat de bloemen niet op een vochtige plek of in de felle zon staan. Wist je dat wij alle boeketten en bloemstukken met droogbloemen zelf maken? Je kunt een boeket met droogbloemen nog unieker maken, door ze in een bijzondere vaas te zetten. Zo maak je er een pronkstuk van.

bruidsboeket met klantervaring nadia bijzonder bloemen oss

Zijden boeket

Wil je voor een echte eyecatcher in huis of kantoor gaan, waar je geen onderhoud aan hebt? Ga dan voor een zijden boeket. Wij verwerken hoogwaardige zijden bloemen van Emerald tot de mooiste creaties. Neem vrijblijvend contact op, we denken graag met je mee.

 

Op zoek naar een bijzonder boeket?